Принципи лексикографічної репрезентації нових слів та фразеологізмів у мас-медіа - Шевченко, Лариса; Сизонов, Дмитро (Актуальні проблеми української лінгвістики: теорія і практика, 2017)
У пропонованій статті окреслюються особливості лексикографічної репрезентації нових слів та фразеологізмів у сучасних українських мас-медіа, розглядається актуальність проблем медійної лексикографії в сучасній лінгвістиці, аналізуються принципи укладання інноваційного словника "Нові слова та фразеологізми в українських мас-медіа".
Keywords: медійна лексикографія, неологізм, медійний фразеологізм, словник неологізмів, функціональна стилістика.