Інтертекстуальність у медійних текстах жанру інтерв’ю з політиками. Стаття 1 - Шулінова, Лариса (Актуальні проблеми української лінгвістики: теорія і практика, 2018)
У статті розглянуто сучасні інтерв’ю з українськими політиками з погляду наявності прецедентних інтертекстів та їх функцій. Визначено основні групи прецедентних феноменів: прецедентні тексти та прецедентні ситуації, які проаналізовано більш детально, прецедентні імена, прецедентні вислови.
Keywords: інтертекстуальність, інтертекст, прецедентний текст, політичний текст, інтерв'ю, вплив, переконання.