Перифрази в архітектоніці медійного тексту - Булах, Майя (Актуальні проблеми української лінгвістики: теорія і практика, 2017)
У статті проаналізовано одиниці вторинної номінації – перифрастичні звороти – в архітектоніці медійного тексту. Розглянуто функції перифразів в архітектоніці медіатексту, зокрема висвітлено функцію перифраза-заголовка.