Категорія “імідж” у сучасній гуманітаристиці: проблема та її наукові дискурси - Плясун, Ольга (Актуальні проблеми української лінгвістики: теорія і практика, 2018)
У статті виділено та проаналізовано основні напрямки іміджевих досліджень у гуманітарних та суспільствознавчих дисциплінах. Розглянуто особливості інтерпретації категорії "імідж" у різних галузях модерної науки. Дослідницьку увагу звернено на визначення сучасних тенденцій розвитку лінгвоіміджелогії – актуального та перспективного напрямку світової неолінгвістики.