Функціонально-стилістична парадигма медійної фразеології - Сизонов, Дмитро (Актуальні проблеми української лінгвістики: теорія і практика, 2018)
У статті проаналізовані стилістичні параметри та критерії медійної фразеології з увагою до їх функціонального потенціалу в різних видах комунікації. Розглядається медійний фразеологізм як особливий вербальний маркер сучасного соціуму та визначаються критерії наукового аналізу фразеологізма в мас-медіа.